Szeiler: 25 éve a mi Fradinkra is azt mondták, nem fog pontot szerezni

2020. október 02.
Itthon
Sokan úgy vélik, talán egyetlen pontot sem fog begyűjteni a Fradi a BL-csoportkörben a Barcelona, Juventus, Dinamo Kijev trió ellen - mint történt a Debrecennel 11 éve -, de ezzel a DIGI Sport híradójának nyilatkozó korábbi FTC-csatár Bánki József és az 1995-ös BL-csapat kapusa, Szeiler József sem ért egyet.
"Szerhij Rebrov tökéletesen ismeri a Dinamo Kijevet, úgyhogy az tuti hat pont, a Juventust már megvertük 1965-ben a VVK-döntőben, ezzel kilenc, majd a legutolsó mérkőzésen, a Barcelonának már nem kell majd a továbbjutásért küzdenie, ezért a gyengébb csapatával idejön, ezt a meccset is megnyeri a Fradi, 12 ponttal pedig tovább lehet jutni. De félre a tréfával - annak idején a mi csapatunkról is azt gondolták, hogy nem fogunk tudni pontot szerezni, mi pedig az akkori Real Madriddal, amely egy fantasztikus csapat volt, otthon tudtunk döntetlent játszani. Idegenben megvertük a Grasshopperst, szerintem most a Ferencváros hozzánk hasonlóan 3-4 pontot össze tud szedni” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek Szeiler József, aki 25 éve Novák Dezső csapatával végül öt pontig jutott, ez akkor harmadik helyet és kiesést jelentett, most Európa Liga-továbbjutást érne. 
 
 

Bánki József is biztos abban, hogy büszkék lehetünk majd a Ferencvárosra. „Nem lesz nulla pont. Biztos, hogy fog pontot vagy pontokat szerezni a Fradi, mert rendkívül erős, stabil csapatunk van, nehéz lesz ellenünk játszani. Én úgy érzem, hogy meg fogja állni a helyét az együttes.” 

Ha valamikor, akkor most minden hazai futballrajongó szeretne ott lenni a Groupama Arénában – az UEFA döntése szerint a stadion mintegy egyharmadát lehet megtölteni hazai drukkerekkel. Ennek megfelelően Bánki Józsefnek a csütörtök esti sorsolás végeztél máris csörgött a mobilja, hogy ha tud, szerezzen jegyet valamelyik hazai BL-mérkőzésre. „Nem kellett sokáig várnom az első ilyen jellegű hívásra, hiszen már megkaptam. Abban a pillanatban, ahogy vége lett a sorsolásnak, már csörgött is a telefonom, hogy szerezzek jegyet, de mondtam, hogy én csak a BKV-ra tudok jegyet szerezni” – mosolyodott el Bánki József.
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2024 Április
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12345
Nincs esemény!