Németh: Kérdeztem is Nikolicsot, hogy mennyit kell ezért fizetnem?

2020. május 14.
Itthon
Újra együtt dolgozhat Bernd Storck és Németh Krisztián, ám a korábbi szövetségi kapitány és a 37-szeres válogatott csatár most nem a labdarúgó-Eb-n, hanem Dunaszerdahelyen kerülhet egy csapatba. Az persze még nem dőlt el, hogy Storck tényleg a DAC vezetőedzője lesz-e, Németh Krisztián mindenesetre a DIGI Sport híradójának azt mondta: nem bánná, ha a sajtóhírből valóság lenne.
„Ha ő lenne, akkor természetesen örülnék neki, van egy közös emlékünk, az Európa-bajnokság, és az ahhoz vezető út” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek telefonon Németh Krisztián, aki télen szerződött Dunaszerdahelyre, de a járvány miatt eddig csak két mérkőzésen léphetett pályára. „Amikor aláírtam a DAC-hoz, rá tíz napra jött a vírus, és ezáltal ugye az edzések leálltak. Azóta próbálom magam fitten tartani, de a meccsterhelés, a labdás gyakorlatok nyilván mások, igaz, azért van egy alapkondícióm, így nem hiszem, hogy probléma lesz a visszailleszkedéssel.” 
 
 
 
A 2016-os Európa-bajnokságon szereplő válogatottban Németh együtt játszott Nikolics Nemanjával is, aki a napokban a Csakfoci.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy szerinte hazánkban jelenleg Szalai Ádám, Németh Krisztián és ő maga a három legjobb csatár. „Én is olvastam Niko nyilatkozatát, írtam is neki, hogy mennyit kell ezért fizetnem? De a viccet félretéve, úgy gondolom, hogy Niko letett annyit az asztalra az elmúlt tíz évben, hogy én is azt gondolom, ott van a top 2 csatárban Magyarországon.” 
 
A 31 éves Németh Krisztián azt is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy ismét felmerüljön a neve a nemzeti csapatban. „Nem mondtam még le a válogatottságról, azzal viszont tisztában vagyok, hogy ha rugdosom a gólokat, és jól játszom, akkor figyelnek, és akkor esetleg kaphatok meghívót. Jelen pillanatban erre kell koncentrálni, aztán utána a kapitány úr döntése lesz, hogy számít-e rám.” 
 
 
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2024 Április
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12345
Nincs esemény!