"Nem vagyunk mi olyan rosszak" - Lang Ádám a magyar válogatottról

2018. június 01.
A francia Dijón légiósa, Lang Ádám szerint közel sem olyan rossz a magyar labdarúgó-válogatott, mint amennyire azt „az emberek rengetegszer sugallják”. A DIGI Sport híradójának nyilatkozó, 22-szeres válogatott védő úgy érzi, a játékosok mindig próbálják a „legeslegjobbat” kihozni magukból, de ez nem sikerülhet mindig.
„Nem vagyunk mi olyan rosszak, mint azt rengetegszer sugallják, vagy amikor az emberek véleményt nyilvánítanak, hogy nem érdemeljük meg a mezt sem. Nem mentség, és nyilván a csapatot az eredmények igazolják, de mi is emberek vagyunk, és nem tudjuk mindig a legeslegjobbat kihozni magunkból. Igyekszünk, és erre törekszünk, de ez nem mindig sikerül” – nyilatkozta a Sport24-nek a foci-Eb-t is megjárt védő. 
 
 
Lang Ádám egyelőre nem tudja, mit hoz számára klubszinten a jövő.  Ami biztos, hogy 2016 óta a Dijon játékosa, a tavaszi szezonban pedig a másodosztályú Nancyban szerepelt kölcsönben. 
 
„Ez az idény rosszabbul indult abból a szempontból, hogy nem játszottam Dijónban, viszont télen találtunk egy lehetőséget, ahol tavasszal sokkal több játéklehetőséghez jutottam. A francia másodosztály egy kis visszalépésnek mondható az elsőhöz képest, de örültem, hogy ismét pályán vagyok, és élveztem a játékot. Most lejár a kölcsönszerződésem, a Dijónban van még egy évem, tehát vissza kell mennem, és akkor ott majd megbeszéljük, hogyan is legyen a folytatás, mit terveznek velem, illetve, nekem mik az elképzeléseim. De be kell látni, és őszintének kell lenni, hogy nem véletlenül adtak kölcsön. Remek szezont produkált a Dijón, én pedig nem voltam képben idén, szóval, két oldala van az éremnek - meglátjuk, mi lesz!” – mesélte Lang Ádám.
 
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2020 Június
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12345
Nincs esemény!