Dzsudzsák és Gera helyett Pityke és Latyak

2018. április 24.
Messzebb jutottak az Eb-n, mint a Storck-csapat, jobb az idei mérlegük, mint Leekenséknek! Dzsudzsák, Gera és Szalai után ideje megtanulni Pityke, Latyak vagy épp Pedró nevét is. A magyar FIFA-válogatott következő ellenfele a román csapat lesz április 27-én, a mérkőzést egy új internetes csatornán, a DIGI eSporton láthatják.
"Egyértelműen a FIFA-válogatottunk van jobb formában, hiszen az Európa-bajnokságon a negyeddöntőig jutottunk, megvertük Spanyolországot, csoportelsőként jutottunk tovább, nagyon jól szerepeltünk" - hasonlította össze a virtuális és a húsvér fociválogatottat Nagy Dávid, a magyar FIFA18-válogatott játékosa.
 
A FIFA-zás manapság már rég nem csak azt jelenti, hogy leülünk egy haver ellen, és megpróbáljuk minél jobban elverni. A játék Pro Clubs módjában már 11 a 11 ellen folyik a küzdelem, és ez már valóban igazi csapatjátékot kíván, akárcsak a nagypályás testvér.
 
"A Pro Clubs a FIFA-nak a 11 a 11 elleni módját jelenti, ami az igazi futballt teljes mértékben emulálja. Mindenkinek megvan a saját posztja, a saját szerepe egy csapatban, a balhátvédtől a csatárig mindenki tudja a dolgát, egy egész csapatdinamikát láthatunk a képernyőn. Ugyanúgy vannak edzések, jelenleg heti két darab, ugyanúgy van menedzser, szövetségi kapitány, és ugyanúgy megvannak a szerepek" - avatott be a részletekbe Zöldhegyi Gábor, a FIFA18-válogatott másodedzője.
 
És ugyanúgy megvannak a presztízscsaták is, a válogatott kerettagjai már a következő nagy csatára, a Románia elleni mérkőzésre készülnek. "Már találkoztunk a román válogatottal, de csak az U21-es színekben, akkor megvertük őket három-négy góllal, odapirítottunk nekik, reméljük, ezt most is meg tudjuk ismételni, ezen a barátságos mérkőzésen" - bizakodik Zöldhegyi Gábor. 
 
Az április 27-i Magyarország-Románia eSport-rangadót pedig önök is megnézhetik, méghozzá a digisport.hu-n induló új csatornán, a DIGI eSporton (http://www.digisport.hu/more/digi_esport/).
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2020 Szeptember
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1234
Nincs esemény!