Fórum
Fórum » Általános fórum témakör » Budapest/Kispest Honvéd Szurkolói KlubSúgó


12444 hozzászólás 830 lapon Rendezés:

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 830

(Új hozzászóláshoz lépj be)

YB | VIP user 2009.01.05. 17:56  (1801841)
Bravúr lenne a dobogó!
<BR>2009-01-03 14:08:33
<BR>
<BR>Tóth Iván szerint az első háromban végezni igazi bravúr lenne, az első hat hely valamelyike azonban egy jó felkészüléssel elérhető.
<BR>
<BR>Az Intertoto-kupával nyitottuk az őszi szezont, ahol nagyszerűen teljesítettünk.
<BR>Remekül szerepeltünk, jó meccseket vívtunk, és jól is játszottunk, majdnem sikerült a bravúr is, de sajnos nem jött össze.
<BR>
<BR>A bajnokságban mi történt a csapattal?
<BR>Az Intertototo-kupában mutatott formánkat nem tudtuk átmenteni a bajnoki szezonra. Rögtön az első meccsen rosszul kezdtünk: a Vasas ellen rengeteg ziccerünk volt, aztán mégis ők találtak egy gólt, ez nemcsak erre a találkozóra, hanem sok meccsre igaz volt. Ha úgy játszottunk volna, mint az Intertoto-kupában, akkor biztos, hogy egy jó pár ponttal többünk lenne, és ott lennénk az élmezőnyben.
<BR>
<BR>Mint sok más csapattársad, te is a Vasas elleni mérkőzést emeled ki, ha a bajnoki szezont kell értékelni. Ennyire kihatott volna a csapatra az angyalföldiek elleni vesztes találkozó?
<BR>Az első siker lökést ad, ha ott nyer a csapat, akkor lendületbe is szokott kerülni, ez mindig így van a fociban. A Vasas ellen simán nyerhettünk volna, aztán nem sikerült. Van olyan, hogy kikapsz, és a következő meccseket megnyered, de nekünk valami oknál fogva nem sikerült. Vannak olyan meccsek, ahol ziccer ziccer hátán van, mégsem jön össze semmi.
<BR>
<BR>Kevés játéklehetőséghez jutottál ebben a szezonban.
<BR>A bajnoki meccsek közül 5 találkozón védtem, ahol jó ment a játék, bravúrokat is hoztam, szóval jól ment a védés. Azalatt az 5 meccs alatt mindent megtettem, aztán a Ligakupán is jól teljesítettem, az edző is elégedett volt velem, mégsem sikerült a csapatban maradnom.
<BR>
<BR>Mit vársz a tavaszi szezontól?
<BR>Ennél csak jobbat lehet várni, a kupában még állunk, remélem, minél tovább jutunk. Bízom benne, hogy tavasszal a kapufák befelé pattantak, nem úgy, mint ősszel, amikor kifelé mentek. Ha jól elkapjuk az elejét, akkor van sanszunk az első ötben-hatban végezni. A bravúr az lenne, ha az első háromban végeznénk, az szép lenne. A fociban mindig benne van a bravúr. Sokat számít a rajt, hogy a csapat lendületet kapjon, de ez nem elég, ennek a lendületnek meg is kell maradnia. Egy jó alapozással és jó felkészülési meccsekkel ott lehetünk az élmezőnyben.
<BR>
<BR>Apropó, felkészülés. Nem lehet ez az egyik oka a gyengébb bajnoki szereplésnek?
<BR>Lehet erre fogni, de az Intertoto- kupában meg jól játszottunk. Annál jobb nincs, mint amikor a játékos meccset játszik folyamatosan, külföldön is ez megy. Náluk nincs egy-két hónapos alapozás, ők inkább meccsekkel hidalják át ezt az időszakot. Nem tudom, hogy az Intertoto-kupának van -e köze a bajnoki teljesítményhez, de nem volt semmi előjele annak, hogy így fogunk szerepelni. Ha a háromnegyedét játsszuk annak, amit az Intertoto-kupában, akkor ott lennénk a dobogón. Senki sem várta, hogy az első meccsen kikapunk a Vasastól, remélem, tavasszal fordul a kocka.
<BR>
<BR>Ahhoz, hogy egy így legyen, mire lenne szükség?
<BR>A játékoskeretben az utóbbi egy évben nagy volt a mozgás, a külföldieknek idő kell a beilleszkedéshez. A csapategység megteremtéséhez fontos, hogy ne csak a pályán, hanem a pályán kívül is megértsük egymást. Ez külföldön is így van.


YB | VIP user 2009.01.05. 17:55  (1801840)
Beszélgetés Genitóval
<BR>2009-01-04 13:04:16
<BR>
<BR>Középpályásunk porcsérülését még tavaly decemberben műtötték meg. Genito emiatt Magyarországon töltötte a szabadságot, nem utazott haza Mozambikba. Légiósunk örömteli hírrel szolgált szurkolóink számára: szépen halad a gyógyulás útján, és mindössze három hét múlva csatlakozhat a kerethez.
<BR>
<BR>December közepén műtötték meg a lábad, hogy érzed magad?
<BR>Most már kicsit jobban. Nemrég elkezdtem gyógytornázni, és most sokkal jobban vagyok.
<BR>
<BR>Hogy sikerült a műtét?
<BR>Nincsenek nagy fájdalmaim, és az orvos is azt mondta, hogy jól sikerült az operáció.
<BR>
<BR>Előreláthatólag mikor csatlakozhatsz a kerethez?
<BR>Három hét múlva kezdetek csak edzeni, de nem a csapattal, az első és a második héten egyedül fogok gyakorolni. Minden napra meg van a feladatom, gyógytornázom és kondizom. Most még nem tudok futni, csak kondiedzést csinálok. A téli szünetre kapott edzésprogramból csak a futást kell kihagynom, de hamarosan azt is elkezdhetem.
<BR>
<BR>Térjünk rá a csapat őszi szereplésére, amely felemásra sikerült. Te is így látod?
<BR>Az Intertoto-kupában közel voltunk a bravúr eléréséhez, de sajnos rövid volt a felkészülés. Az utolsó harminc percben buktuk el a továbbjutást.
<BR>
<BR>A bajnokságban viszont már nem szerepeltünk ilyen jól. Miben látod ennek az okát?
<BR>Nem volt teljes a felkészülés. Emiatt a csapatnak a bajnokságra nem volt plusz energiája, mert gyakorlatilag felkészülés nélkül vágtunk neki a Soproni Ligának. Kicsit elfáradtunk. A harmadik fordulóig volt egy kis energia a csapatban, utána kijött rajtunk nemcsak a fizikai, hanem a mentális fáradság is.
<BR>
<BR>A saját teljesítményeddel elégedett vagy?
<BR>Én nem szeretek magamról beszélni, mert egy másik ember sokkal jobban meg tudja ítélni, hogy jól játszottam, vagy nem. Én egy picit korábban elfáradtam, mint a többiek, mert a mozambiki válogatottal is játszottam mérkőzéseket, emiatt rengeteget kellett utaznom. Az is eléggé megviselt, hogy akárhová mentem, mindenhol más időjárás fogadott, és én elég nehezen viselem a hideget. Remélem, a tavaszi szezonra sikerül regenerálódom.
<BR>
<BR>Meglesz erre az alkalmad?
<BR>Igen. Rég nem volt ilyen hosszú szabadságom, mert az utóbbi időben szinte minden héten volt meccs, és egy kicsit elfáradtam.
<BR>
<BR>Mit vársz a tavaszi szezontól?
<BR>Bízom benne, hogy minél előrébb végzünk majd a bajnokságban. A kupában is állunk még, de ott sem lesz könnyű dolgunk, mi viszont mindent megteszünk. Ha jobb eredményt akarunk elérni, muszáj koncentrálni, mert sok hiba nem fér bele egy mérkőzésbe. Az őszi szezonban ez is hiányzott a csapatból.
<BR>
<BR>Köszönöm a beszélgetést! Mielőbbi gyógyulást kívánok és jó pihenést!
<BR>Köszönöm. Minden Kispest szurkolónak boldog új évet kívánok!


YB | VIP user 2009.01.05. 17:54  (1801839)
&#8222;Új&#8221; erőnlétedző Kispesten
<BR>2009-01-05 13:35:06
<BR>
<BR>Csaknem egy hónapos csend után ma újra benépesült a Bozsik-stadion. Csapatunk délelőtt megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A tréning előtti eligazításon zsúfolásig megtelt az öltöző. Pölöskei Gábor köszöntötte a játékosokat, vázolta az előttük álló feladatokat, majd bemutatta a csapat &#8222;új&#8221; erőnléti edzőjét Margl Tamást, aki korábban már ellátta ezt a tisztséget. Örömteli, hogy a mérlegelésnél mindenki hozta a súlyát, így Pölöskei Gábornak nem kellet büntetést kiszabni túlsúly miatt. Visszatért Mexikóból Manuel Rivera, aki egy évig kölcsönjátékosként szerepelt hazájában.
<BR>Genito porcműtét, Marco Simic orrsövényműtét után lábadozik, így még nem edzhetnek a többiekkel. Az edzés bemelegítéssel indult, majd labdás játékok és kapura lövések következtek. A játékosok között a legnagyobb sikert a kétkapus játék aratta. Az első idei kispesti találat Rivera nevéhez fűződik.


YB | VIP user 2009.01.05. 17:54  (1801838)
Kezdődik a felkészülés
<BR>2009-01-05 12:03:28
<BR>
<BR>Csapatunk ma kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra.
<BR>
<BR>Együttesünk a Bozsik-stadion műfüves pályáján tartja majd az edzéseket, a játékosok hétfőn, szerdán és pénteken napi két tréninggel (a többi napokon egy edzés lesz), napközis rendszerben hangolódnak rá a szezon második felére. A programban 5 nemzetközi találkozó, és 4 edzőmérkőzés szerepel, emellett csapatunk a bajnokság február 21-i rajtja előtt két Ligakupa összecsapást is játszik a Fehérvár és a Baktalórántháza ellen, mindkét meccsre hazai pályán kerül sor. Az előzetes programban annyi változás történt, hogy a február 3-i Besztercebánya elleni mérkőzést egy nappal korábban február 2-án játsszuk le.
<BR>
<BR>A csapat programja:
<BR>
<BR>Január 17. Kassa-Bp. Honvéd 13:00
<BR>Január 21. Bp. Honvéd-Vecsés 17:00
<BR>Január 24. Bp. Honvéd-Pápa 13:00
<BR>Január 28. Bp. Honvéd-Felcsút 18:00
<BR>Január 31. Bp. Honvéd-Szabadka 13:00
<BR>Február 2. Besztercebánya-Bp. Honvéd 14:00
<BR>Február 7. Bp. Honvéd-Fehérvár (Ligakupa) 13:00
<BR>Február 11. Bp. Honvéd &#8222;A&#8221;-Ungvár &#8222;A&#8221; 16:00
<BR>Február 11. Bp. Honvéd &#8222;B&#8221;-Ungvár &#8222;B&#8221; 18:00
<BR>Február 14. Bp. Honvéd-Baktalórántháza (Ligakupa) 13:00
<BR>Február 25. Bp. Honvéd-BKV Előre 13:00


YB | VIP user 2008.12.31. 16:31  (1801469)
Kispesti gólokban gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!


-eszti- | MODERÁTOR 2008.12.30. 10:08  (1801336)
köszi Frodi, neked is nagyon boldog Új évet kívánok!
<BR>meg persze minden Kispest szurkolónak és az egész Kispestnek is! :)


YB | VIP user 2008.12.30. 08:47  (1801331)
CS.A.K.


YB | VIP user 2008.12.30. 08:46  (1801330)
Beszélgetés Palásthy Norberttel
<BR>2008-12-29 10:47:34
<BR>
<BR>Ha minden jól alakul, Norbi a tavasszal már pályára léphet. Egy biztos: rajta nem fog múlni a visszatérés. Mint elmondja, nagyon hiányzik már neki a játék, és mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb felépüljön.
<BR>
<BR>Egy éve, hogy megsérültél, hogy halad a rehabilitáció?
<BR>December 10-én volt 12 hónapja, hogy először megsérültem, azóta háromszor műtötték a lábam. Keresztszalag szakadásom volt 2007. decemberében, illetve most szeptemberben is. Két és fél hónapja járok tornára, uszodába, konditerembe, és ha minden jól alakul, akkor február- március környékén már pályára tudok lépni.
<BR>
<BR>Elég nehéz időszak áll mögötted.
<BR>Erre nem is tudok mit mondani, nagyon megviselt lelkileg az elmúlt egy év. A második szalagszakadásnál már tudtam mi fog rám várni, hála Istennek a vezetőség és a barátaim teljes mellszélességgel mellettem álltak. Úgy gondolom, most sokkal gyorsabban halad a rehabilitáció, mint az első szalagszakadásnál.
<BR>
<BR>A labda hiányát talán nehezebb elviselni, mint a rehabilitációt, nem?
<BR>Ne is mond! Ahogy a labdát meglátom, rögtön &#8222;elkap a gépszíj&#8221;! A múltkor gumilabdával majdnem egy órán keresztül passzolgattam, nagyon jó érzés volt! Február elején remélhetőleg már a csapattal tudok edzeni, mert már nagyon hiányzik a játék!
<BR>
<BR>A csapat őszi szerepléséről mi a véleményed?
<BR>Az Intertoto-kupában nagyon szépen helytálltunk, a végén csak egy hajszálon múlt, hogy nem kerültünk ki a nemzetközi porondra, ez sajnos ráment az ősz első felére, mert sokkal halványabban szerepeltünk, mint amit a vezetőség elvár tőlünk. Négy pontra vagyunk a negyediktől, és egy jó alapozással, és egy nagy adag szerencsével ott lehetünk az első ötben, ez nem álom, hanem ezt meg lehet simán valósítani.
<BR>
<BR>A tavaszi szezont illetően mik az elvárásaid?
<BR>Remélem, sikerül pályára lépnem. Már nagyon várom, hogy újra futballozhassak, és ne csak azért nyilatkozzak, hogy már megint mi a bajod, hanem hogy milyen szép gólt rúgtál vagy milyen szép gólpasszt adtál.
<BR>
<BR>A gyógyuláson kívül mivel telnek a napjaid?
<BR>A srácok hatodikán elmentek szabadságra, nekem nincsen szabadság, gyógytornával telnek az ünnepek is, karácsonykor a szűk családi körömmel leszek, és ahogy eltelik a három nap, ugyanúgy telnek a napjaim, és azért edzek, hogy minél előbb meggyógyuljon a lábam!
<BR>
<BR>Kívánom, hogy így legyen!
<BR>Köszönöm. Az összes Kispest kötődésű szurkolónak szeretnék boldog új esztendőt kívánni, és azt kérem tőlük, hogy minél többen jöjjenek ki a meccsekre, hogy minél sikeresebbek legyünk!
<BR>
<BR>va


YB | VIP user 2008.12.30. 08:46  (1801329)
Más magyar csapatban nem..
<BR>2008-12-26 21:22:31
<BR>
<BR>Kispesten ő &#8222;A Zoli&#8221;. Elsősorban Tőle várják a Honvéd fanatikusok a gólokat. A magánéletben végtelenül nyugodt támadóról mindent elmond, hogy képességeit az ellenfelek szurkolói is elismerik. Bár a csapat nem tündökölt ezen az őszön, Hercegfalvi egyénileg jó meccseket tudhat maga mögött, kilenc gólt szerzett a szezonban és hét gólpasszt adott. A csapat huszonegyese egyébként jó úton halad, hogy beleírja nevét a Honvéd történelemkönyvébe. Még tizenegy gól hiányzik a klub színeiben ahhoz, hogy felkerüljön a legjobb húsz kispesti gólvágó örök listájára, nem akármilyen nevek közé. A rövidesen huszonkilencedik születésnapját ünneplő csatár számára, ez nem lehetetlen feladat, hacsak nem szól közbe egy külföldi szerződés. CS.A.K. külföldi, mert Zoli más magyar csapatban már nem tudja elképzelni magát.
<BR>
<BR>- A Honvéd szurkolói Téged választottak a 2008-as év legjobb játékosának. Hadd gratuláljak én is a címedhez!
<BR>- Köszönöm! Nagy boldogság volt a CS.A.K. Karácsony rendezvényén annyi gyerek előtt átvenni a Bozsik József díjat! Hatalmas megtiszteltetés ez számomra a szurkolóktól, jövőre is szeretnék harcba szállni a címért!
<BR>
<BR>- Az ősszel szerzett kilenc gól és hét gólpassz sokat számított a szurkolók díjának elnyerésében. A gólok közül pedig sikerült néhány igazán látványos találatot is elérned. Melyik Nálad a top 3?
<BR>- Az első mindenképpen a Diósgyőrnek rúgott szabadrúgásgól. A második a Kecskemét elleni lenne, amikor a kapus fölött emeltem át a labdát, a harmadik a Kaposvárnak rúgott gól, ott sikerült elfektetni a kapust és a védőt is.
<BR>
<BR>- CS.A.K. két góllal előz meg Téged Bajzát a góllövőlistán. Mindamellett, hogy nagy egyéni siker lehetne a gólkirályi cím, a szurkolók számára sem mellékes, hogy tizenöt éve, Illés Béla óta nem volt kispesti gólkirály.
<BR>- Igen, emlékszem, amikor Illés Béla gólkirály lett, kint voltam a meccsen; azt hiszem, egy Opel Corsát kapott. Nem foglalkozom a gólkirálysággal és ez nem álszerénység. Az a cél tavasszal, hogy a csapat végre jól szerepeljen. Csatár vagyok, szeretek gólt rúgni, de nekem ezzel egyenértékű a gólpassz is. A REAC meccsen, amikor a kapussal szemben álltam és lepasszoltam a labdát Stojakovicnak, ugyanolyan boldog voltam, mintha én szereztem volna a gólt. A csapat rovására biztos nem fogok önzősködni.
<BR>
<BR>- A korábbi interjúkban több játékosunk mondta, hogy jövőre minden szebb lesz. Te hogy látod a dolgokat?
<BR>- Egyénileg mindent meg fogok tenni, hogy sikeres tavaszunk legyen. Ha mindenki így áll hozzá majd, mint én, akkor nagyon jó tavasz elé nézünk!
<BR>
<BR>- Akkor mi volt a gond ősszel?
<BR>- A szezon végére közelebb kerültünk egymáshoz mint társaság, az ősz elején ez hiányzott. Az utolsó három bajnokin végre újra egymásért küzdöttünk. Természetesen nem lehet elmenni szó nélkül a rossz fél szezon mellett, és nem is akarok. Egy biztos, egyénileg a játékosok akár a Debrecen vagy az Újpest keretével is felveszik a versenyt.
<BR>
<BR>- A rosszul sikerült ősz ellenére a negyedik hely csak öt pont távolságra van. Az első három meccs keménynek ígérkezik, a Fáy utcában kezdünk.
<BR>- A realitás talaján maradva, az első három hely elúszott. Nehéz ezt kimondani nekem, aki mindig az első háromban szeretne lenni. A negyedik-ötödik helyre jó téli felkészülés mellett és minőségi játékosok érkezésével odaérhet a csapat. A Vasasnak szeretnénk visszavágni az őszi mérkőzésért; akkor mi uraltuk a meccset és győznünk kellett volna, ezért szeretném visszaadni a szurkolóknak, ami akkor elmaradt.
<BR>
<BR>- Rossz ezzel szembesülni, hogy újra nem leszünk a dobogón. Utoljára 94-ben jártunk arra, akkor ezüstérem lett a vége. Mikor lesz újra nagy csapat a Honvéd? Sokan a bajnoki címeken nőttek fel, 79 és 93 között nyolcszor lettünk bajnokok.
<BR>- Én is így nőttem fel és hiányoznak a bajnoki címek. Hogy mikor lesz újra nagy csapat a Honvéd? A nagy számok törvénye alapján egyszer biztos jól fogunk szerepelni, de nem ebben akarok bízni, hanem tenni kell érte! Jó lenne újra úgy játszani, annyi ember előtt, mint a stadionavatón. Ott nagyon meg akartuk mutatni a szurkolóknak és úgy mentünk, mint az állat! Jelenleg az az ezer-ezerötszáz ember, aki kijár meccsre, nagyon szereti a Honvédot, őket meg kell becsülni és tenni azért, hogy a többieket is visszacsábítsuk a lelátóra. A szurkolók nem tűntek el, csak nem járnak ki és erre a játék az ellenszer!
<BR>
<BR>- Mi a véleményed az Akadémiáról? Te már letettél valamit az asztalra Kispesten, hogy látod, várhatunk onnan, valami nagy durranást?
<BR>- Egyszer, amikor a kis műfüvesen edzettek, akkor láttam, hogy nagyon technikás játékosok. Fejben ők előrébb vannak, mint mi voltunk ilyen idős korunkban. Amiben bízhatunk, hogy megfelelő körülmények között, megfelelő képzést kapnak. Várható a folyamatos beépülésük a csapatba, sőt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy néhány év múlva lehet egy komplett Honvéd nevelésű csapat Kispesten. Van egy nagyon pengés gyerek a középpályán, többször láttam már játszani, de az ő érdekében nem árulom el a nevét.
<BR>
<BR>- Azt mondtad, hogy megfelelő képzést kapnak a fiatalok. Ezek szerint az edzőkkel meg vagy elégedve. A Te életedben voltak problémáid az edzőkkel?
<BR>- Nekem mindenkivel volt problémám, sőt olyan is volt, aki renitensnek nevezett. Csak annál tudok jól teljesíteni, aki tud velem bánni.
<BR>
<BR>- Idén jók az egyéni mutatóid. Akkor Pölöskei Gábor ilyen edző?
<BR>- Így van.
<BR>
<BR>- Zoli, egy nehéz kérdés jön. Te futballoztál már külföldön, szerinted miben vagyunk mi magyarok a nemzetközi mezőnytől lemaradva?
<BR>- Ez egy tág dolog, százféleképpen meg lehet közelíteni. A magyar mentalitással van baj és nem is hiszem, hogy ezt a mi nemzedékünk ki tudja nőni. Talán a jövő nemzedéke, aki nem salakos pályán nő fel, nem szétrúgott labdákkal gyakorol. Történnek most pozitív dolgok a magyar futballban, főleg a válogatott miatt. Akadémiák alakulnak. Amikor fél évig a Slaviánál voltam, ott mondta az edzőm, hogy technikailag a magyar játékosok nagyon jók, de fejben lassúak és az erőnlétileg le vannak maradva.
<BR>
<BR>- Miért nem sikerült kint maradnod tartósabban?
<BR>- Nem tudtam jól alkalmazkodni az új körülményekhez. Pápáról kerültem ki huszonnégy évesen, korábban kellett volna. Tizennégy meccsen játszottam, de nem tudtam beverekedni magam a kezdőbe. A légióskodáshoz nagy százalék szerencse is kell.
<BR>
<BR>- Kipróbálnád Magad újra külföldön?
<BR>- Ha megfelelő ajánlat érkezne a klubnak és nekem is, egy nívósabb bajnokságból, akkor természetesen érdekelne a légióskodás. Sokan azt gondolják itthon a futballistákról, hogy milliomosok vagyunk. Pedig nézzünk csak keletre vagy nyugatra, mindenütt jobban keresnek a labdarúgók, mint Magyarországon. Például Ausztriában kétszáz első osztályú meccsel a hátam mögött nem lenne téma a jövő. De más magyar csapatban már nem tudom elképzelni magam a jövőben.
<BR>
<BR>- Melyik bajnokságban játszanál?
<BR>- Természetesen legszívesebben az olasz és a spanyol bajnokságban esetleg a Bundesligában, de én az elérhető dolgokat kedvelem, így a belga, holland első osztályban, vagy a Bundesliga 2-ben próbálnám ki magam. A menedzsereim Szabó Tibi és Filipovics dolgoznak az ügyön, most is van érdeklődő, de jelenleg húsz százalék esélyt látok a csapatváltásra, esetleg ha a tavasz úgy sikerülne.
<BR>
<BR>- Kicsit úgy tűnik, mintha komolyabban állnál a futballhoz, mint régebben.
<BR>- Hát, igen korábban voltak olyan dolgok, amikor lezserebb voltam, akkor még nem nőtt be a fejem lágya. De nem bántam meg semmit, mert élni is kell az embernek. Az utolsó két év hozott igazi változást az életemben, megszületett a fiam, felelősségteljesebb lettem. Az élet megváltozott körülöttem és úgy érzem, én is jó felé változok.
<BR>
<BR>- Köszönöm szépen az interjút!
<BR>
<BR>- Annyit, hadd tegyek hozzá, a csapat nevében boldog új évet kívánok, minden
<BR>Honvéd-szurkolónak!
<BR>
<BR>Névjegy
<BR>
<BR>Hercegfalvi Zoltán
<BR>Születési idő/hely: 1979.12.31. Budapest
<BR>Poszt: csatár. Saját nevelés.
<BR>Magasság/ kg: 180/79
<BR>Mezszám: 21
<BR>Becenév: Herceg
<BR>Klubjai: Kispest, Kecskemét, Marcali, Fehérvár, Pápa, Slavia Praha
<BR>NB 1-es mérkőzés/ gól: 205/52 (38 Kispest, 12 Videoton, 2 Pápa)
<BR>Válogatottság: 3 (Észtország, Brazília, Japán)
<BR>Góljai a szezonban: 9
<BR>Magyar Kupagyőztes 2007,
<BR>Bozsik József díj: Az év játékosa Kispesten 2008-ban.


YB | VIP user 2008.12.30. 08:46  (1801328)
Neked is Boldog Új Évet! :)


Frodi76 2008.12.30. 07:18  (1801324)
Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánok minden kispesti szurkolónak és a csapatnak meg persze az egész stábnak!Remélem tavasszal jobban folytatják a fiuk mint ősszel!
<BR>
<BR>HAJRÁ HONVÉD,CSAK A KISPEST!:):D


YB | VIP user 2008.12.24. 19:33  (1800901)
Ifjú Titánok a Honvédban
<BR>2008-12-23 16:39:49
<BR>
<BR>Az év felfedezettje.
<BR>
<BR>Amint arról már korábban beszámoltunk a Bp. Honvéd, négy tehetséges ifjú játékosával profi szerződést kötött.
<BR>
<BR>Azok a szurkolók, akik kijárnak a Honvéd &#8222;B&#8221; meccseire, elégedetten csaptak a levegőbe, ugyanis ez a négy fiú, Hidi Patrik, Fazakas Géza, Madar Máté, Kunsági Roland, mindig a csapat legjobbjai közé tartozott. Tehát, Magyarország harmadik legnépszerűbb futballklubja nem érdemtelenül kínált szerződést a fiataloknak. Most már csak rajtuk múlik, hogy tudnak-e élni az eséllyel, ami meghozhatja pályafutásukban az igazi áttörést. Az első játékos, akit bemutatunk szurkolóinknak Hidi Patrik. A jó felépítésű futballista az év végén rangos elismerésben részesült, az edzők megítélése alapján ő lett az év kispesti felfedezettje és ezzel együtt a Nemes József díj tulajdonosa. Az U19-es csapat fehérvári győzelme után beszélgettünk vele.
<BR>
<BR>- Kissé fáradtnak tűnsz. Ilyen kemény meccset játszottatok Fehérváron?
<BR>- Jó iramú meccs volt az biztos, de a fáradtság igazi oka, hogy tíz napon belül öt meccset játszottam.
<BR>
<BR>- Ez érdekes. Melyik meccsek voltak ezek?
<BR>- Úgy kezdődött, hogy vasárnap az NB III-as csapat játszott Algyőn, majd kedden a felnőtt csapattal Liga Kupa meccs Baktalórántházán, szombaton az U19-es csapattal itthon fogadtuk a ZTE-t, majd vasárnap itthoni NB III-as meccs a Kiskunfélegyházával, végül ma U19-es meccs zárta a sort Fehérváron.
<BR>
<BR>- Fiatal vagy bírni kell! A viccet félretéve öt meccs, négy győzelem, egy vereség, nem rossz mérleg. Hogy ment a játék Fehérváron?
<BR>- Jó meccs volt, Sós gólja döntött,1:0-ra győztünk. Madar, Fazakas és én játszottunk vissza az U19-ben, bár nekem ez lenne a korosztályom. Belső középpályást játszottam, főleg a védekezés volt a feladatom. Úgy érzem jól ment a játék, de ebben annak is szerepe lehet, hogy ez a kedvenc posztom. Az iram az ifiben, azért nem olyan nagy, mint a harmadosztályban és fizikálisan is gyengébbek a játékosok.
<BR>
<BR>- Ahhoz képest, hogy játszottál az ifiben és a felnőtteknél is, a Te csapatod a Honvéd &#8222;B&#8221; volt. Hogy értékeled az NB 3-as csapat szereplését?
<BR>- Lehetnénk előrébb is a tabellán, de ezért csak magunkat hibáztathatjuk, ennek ellenére remélem, feljutunk a másodosztályba. Az Érd, Dabas, Algyő ellen gyenge formát mutatott a csapat. Összességében három pont a lemaradásunk, ez azért behozható.
<BR>
<BR>- Egyénileg milyennek láttad az őszi teljesítményedet?
<BR>- Legtöbbször kényszerből belső hátvédet játszottam, de nem volt ezzel semmi gond. Örülök, hogy a felnőtt csapatok ellen játszom, úgy gondolom, többet tudok így fejlődni. A pályán mindig a lehető legtöbbet próbálom magamból kiadni.
<BR>
<BR>- Gondolom nagy az öröm a csapaton belül, hogy elkészült a műfüves pálya. Szeretsz műfüvön játszani?
<BR>- Személy szerint nagyon örülök az új pályának! Az Építők pálya, ahol edzettünk egy igazi katasztrófa volt. Ahhoz képest még a hátsó füves is felüdülést jelentett. Korábban Győrben is fociztam műfüvön, de az nem volt ilyen jó minőségű, mint a miénk. Nem zavar a műfű, csak az számít, hogy végre egyenes pályán játszhatok.
<BR>
<BR>- Edzettél már a felnőtt csapattal?
<BR>- Eddig kétszer edzettem velük. Az a célom, hogy minél többször odakerüljek, és ha számítanak rám az első osztályban, akkor minél jobb játékot mutassak.
<BR>
<BR>- Jut időd hobbira? Hol jársz középiskolába?
<BR>- Igazából semmire se marad időm. A hétköznapokon a suli után edzés, hétvégén meccs. Az Egressy Gábor szakközépiskolába járok, tavasszal érettségizek.
<BR>
<BR>- Akkor jól jön a téli szünet.
<BR>- Azt kell, mondjam: nem! Egy hónap szünet lesz, de három hónapig nem játszunk tétmeccset. Ezt a szakaszt nagyon utálom, inkább a meccsek, mint az edzések!


YB | VIP user 2008.12.24. 19:32  (1800900)
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden Kispest szurkolónak! :)


-eszti- | MODERÁTOR 2008.12.19. 19:12  (1800244)
mit na? :)
<BR>jöhetnél többször, egyedül nincs kedvem teleírkálni...


YB | VIP user 2008.12.19. 17:26  (1800234)
na


1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 830

(Új hozzászóláshoz lépj be)

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2024 Június
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Nincs esemény!