Nikolics a Videotonból szeretne visszavonulni

2018. április 10.
Itthon
Nikolics Nemanja nagyon jól érzi magát az amerikai labdarúgó-bajnokságban, a DIGI Sport híradójának azonban arról a vágyáról is beszélt, hogy melyik magyar csapatból szeretne majd visszavonulni.
„Épp most beszélgettem erről a feleségemmel, szoktam ezen a kérdésen agyalni, pláne, mivel a kislányom szeptemberben megkezdi az iskolát, én is kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a sorsom” – válaszolta a Sport24 azon kérdésére, hogy hol tudná magát elképzelni egy-két év múlva.
 
”Nemcsak saját magam, hanem a családom miatt is, de jövő nyárig tudnom kell biztosan, hogy itt fogok-e maradni vagy nem. Én nagyon jól érzem itt magam, mint ahogy a családom is, és úgy tervezzük, hogy hosszú ideig itt fogunk maradni. Nem tudom egyedül meghozni a döntést, ami biztos, hogy két szezont még itt fogok lejátszani, utána meglátjuk, mi lesz. A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat. De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak 30 éves vagyok, szerintem még jó pár év bennem van” – mosolyodott el Nikolics.
 
 
Csapata a Columbus ellen az idei első győzelmét szerezte meg a ligában – ráadásul Nikolics góljával -, és kellett már a sikerélmény a magyar csatárnak, aki a válogatott idei két barátságos meccsén nem örülhetett győzelemnek. A válogatottbeli terveiről azonban nem beszélt a Chicago Fire csatára. 
 
„Jelen pillanatban, gőzerővel a Chicago Fire-re koncentrálok, mert ez a csapat megérdemli, hogy a fejem, a koncentrációm itt legyen, és most semmi másra nem fókuszálok, csak erre” – mondta a többszörös gólkirály.
 
„A lényeg az, hogy csapatként jól szerepeljünk, nekem pedig természetesen az a dolgom, hogy folyamatosan szerezzem a gólokat – a csapattársaim, a szurkolók, a klubom is ezt várja tőlem. A célom, hogy folyamatosan, mérkőzésről mérkőzésre eredményes legyek” – tette hozzá a Chicago-Columbus bajnoki meccs egyetlen góljának a szerzője.
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2019 Július
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Nincs esemény!