Nem kellene hülye gólokat kapnunk az első percekben

2017. szeptember 24.
Itthon
A Videoton már a harmadik percben vezetést szerzett a Honvéd ellen, ám a vége 1-1 lett az NB I-es futballrangadónak. Eppel Márton a DIGI Sport híradójának elmondta: a mostani Honvéd teljesen más, mint a tavalyi, de ha összeáll, idén is jó eredményt érhet el. Fiola Attila szerint az idei Videoton jobb az előző szezonban látottnál.
A Honvéd egy hete a Ferencváros ellen a hatodik percben kapott gólt, és 3-1-re kikapott, most a Videoton már a harmadik percben betalált a címvédőnek. "A Videotont nagyon-nagyon erősnek érzem, most a Fradi is megerősödött nagyon. De a csapatunk jó lehet, ha összeállunk, és nem kapunk ilyen hülye gólokat a meccsek első perceiben. Mert így nagyon nehéz játszani" - nyilatkozta a Sport 24-nek Eppel Márton, az előző szezon gólkirálya. 
 
A magyar válogatott csatár szerint szép eredmény a pontszerzés, de sajnálja, hogy a 62. percben, óriási helyzetben hibázott. "Jó lett volna nyerni, ott volt a lábamban egy nagy lehetőség, nem éreztem, hogy jön mögöttem a gyerek, azt hittem, hogy simán be tudom passzolni. De jövő héten nyerni kell, ki kell javítanunk az előző meccseket."
 
 
A Honvéd jelenleg negyedik a táblázaton, de vajon megvédheti-e a címét? "Két teljesen más csapatról van szó, de még nagyon sok hátra van. De mindig bajnokcsapatként lépünk pályára, mindig győzni akarunk, ma is győzni akartunk. Úgy érzem, a második félidőben ezt lehetett látni. Az elsőben is hajtottunk, de a másodikban még nagyobb nyomást gyakoroltunk az ellenfél kapujára. Úgy érzem, idén is jól fogunk tudni teljesíteni, csak még jobban össze kell állnia a csapatnak."
 
A fehérváriak nem tudtak visszavágni a tavaszi aranymeccsen elszenvedett vereségért, az okokat Fiola Attila is keresi. "Sikerült gyorsan megszerezni a vezetést, jó lett volna utána növelni az előnyt, volt két-három lehetőségünk, egy kapufánk is. Aztán kaptunk egy szögletből egy gólt, onnantól kezdve, a második félidőben nem tudtuk rendezni a sorokat. Ez egy ikszes meccs volt."
 
A csapat a válogatott védő szerint - annak ellenére, hogy a legutóbb két meccsén csak egy pontot szerzett - nincs hullámvölgyben, sőt erősebb, mint az a Videoton, amely legutóbb ezüstérmet nyert. "Sokat fejlődött a csapat, jobban támadunk, támadóbb futballt játszunk, a befejezéseken kellene még javítani. Ha 1-0-nál berúgjuk a helyzeteinket, akkor már 2-0, eldőlt a mérkőzés, ehelyett kaptunk egy gólt."
 
A Videoton jövő szombaton Diósgyőrbe látogat, a Honvéd pedig a Vasast fogadja.
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2019 Január
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123
Nincs esemény!