Ronaldo is kipróbálta a Groupamát, Pepe újra gólt lőne a magyaroknak

2017. szeptember 03.
2009-ben Torghelle Sándornak sikerült feltartania Cristiano Ronaldót, Pepe azonban üresen maradt, és a fejesével a portugálok 1-0-ra legyőzték Magyarországot. A Besiktas játékosa szeretne újra betalálni, de védőként nem ez a legfontosabb feladata. A portugál szövetségi kapitány az andorrai magyar fiaskóról is véleményt formált. Ronaldo és társai közben – a DIGI Sport híradójának a kamerái előtt - edzettek egy jót a Groupama Arénában.
"Persze, örülnék, ha a történelem megismétlődne, de a kapitány tőlem elsősorban azt várja, hogy a kapunkat védjem. Ettől még megeshet, hogy egy rögzített szituációnál helyzetbe kerülök, és abból még akár gól is lehet" - nyilatkozta a 34 éves Pepe, aki ezek után a magyar együttesről is szót ejtett.
 
 
"Bízunk a győzelemben, de ehhez agresszíven kell játszanunk. Felkészült és jó csapat lesz az ellenfelünk, amely mindig tudatosan lép pályára, és nehéz ellene játszani. De már megvan a kész tervünk a sikerhez, és remélem, ezt majd vasárnap este meg is tudjuk mutatni" – mutatott a mellette ülő kapitányra Pepe.
 
Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya szerint a magyarok még nem mondtak le a továbbjutásról. "Nem szabad elfelejteni, hogy még mindig van matematikai esélye a magyar csapatnak, ezért biztos, hogy mindent megtesz majd a győzelemért. Szóval ez csöppet sem lesz könnyű mérkőzés. És igaz, hogy Andorra ellen kikaptak a magyarok, de az egy teljesen más, felforgatott magyar válogatott volt. A portugáliai mérkőzésen eléggé védekező felfogásban állt ki Magyarország, és csak vesztes helyzetben támadott ki 4-3-3-ban. Lényeg, a lényeg, nem szabad összehasonlítani a mérkőzéseket" - fogalmazott az Eb-aranyérmes sikeredző.
 
"A magyarok ellen oda kell figyelnünk, mert amellett, hogy jól védekeznek, a támadásokra is koncentrálnunk kell, és emiatt a mi védelmünknek is maximális odafigyeléssel kell tennie a dolgát, nehogy gond legyen" - mondta Santos.
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2019 Március
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
25262728
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nincs esemény!