Fórum
1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 101
(Új hozzászóláshoz lépj be)
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 21:00 (1538462) | |||||
Jah az tényleg igaz, az eredeti pizzáé. No azt benéztem. <BR> <BR>Amúgy ELMÉLETILEG csak abból készülhet, ezért kommersz. |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:55 (1538449) | |||||
A pármainál jobb a Serrano,szerintem. <BR> <BR>és a "hamburger" valóban csak 100% marhahúsból készülhet,az olasz pizza tésztája pedig egészen vékony. |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:49 (1538437) | |||||
A legigényesebb hústermék számomra a pármai sonka és más házi módosulatai. De ebbe most ne mélyedjünk bele... <BR> <BR>Jah, igen. És minden hamburgerhús 100% marhahú, faszenes grillen jól átsütve stb. stb. Meg minden pizza vastag tésztával, a legigényesebb öntettel meg válogatott mozzarellából készül csak, semmi másból... blablabla <BR> <BR>Talán pont ezért kommersz. |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:45 (1538428) | |||||
Na jó,akkor most mégis elkezdek vitatkozni <BR> <BR>ugyanis szerte Európában mindenféle darált húsból készült mártást "Bolognai"-ként adnak el,pedig nem is az.Az igazi bolognai ugyanis szinte a legigényesebb húsból készült mártás,ami létezik.A hozzávalók között megtalálod a sárgarépát,szalonnát,vörösbort és a csirkemájat is és 3 órát kell fözni. |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:41 (1538421) | |||||
Sun Tzu is azt mondta: "ha békét akarsz, készülj a háborúra". <BR>E szellem jegyében élem mindennapjaimat. |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:40 (1538420) | |||||
...akkor úgy mondom,hogy megint vitát szimatoltál,pedig egyáltalán nem annak gondoltam. |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:38 (1538417) | |||||
Én mindig védekező hadállásban vagyok. |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:38 (1538416) | |||||
akartam |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:37 (1538415) | |||||
Megint védekezö állásba helyezkedtél,pedig egyszerüen csak érdeklödtem,nem is kartam vitatkozni veled. |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:36 (1538412) | |||||
Hát ha szétnézek a bolti választékokban, azt hogy hány helyen csinálják milyen gyakorisággal, stb. akkor erősen annak számít. <BR> <BR>Amúgy meg ha általánosan elterjedt mindenki által jól ismert kajáról beszélek, ami az utóbbi évtizedekben terjed el igazából a világ összes részén, ahol még hagyománya sincs, akkor te milyen szót használnál rá? Kultikusnak nevezni nevetséges, népkajának szocreálos, csúcsételnek fellengzősen baromság... De ha tudsz jobb szót az ilyen kajákra a kommersznél, akkor örömmel fogom használni. |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:27 (1538402) | |||||
A bolognai a "kommersz"-kategóriába tartozik ? |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:23 (1538399) | |||||
Le az összes kommersz kajával! <BR> <BR>....és éljen a tepertős pizza is! |
|
GEdevil10 | VIP user | 2006.04.22. 20:22 (1538398) | |||||
ehh... |
|
ProtUS | VIP user | 2006.04.22. 20:10 (1538393) | |||||
Nem tudom srácok, de én a bolognai szószt is pörköltből csinálom |
|
-eszti- | MODERÁTOR | 2006.04.22. 20:03 (1538389) | |||||
1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 101
(Új hozzászóláshoz lépj be)
keresés
Bejelentkezés
Menetrend | |
csapatok: A - B - C - D |
|
Helyszínek: Lengyelország - Ukrajna |
|
Játékvezetők | |
Statisztikák |